Krasvrij door de wasstraat

Krasvrij door de wasstraat

Een moderne wasstraat veroorzaakt geen krasjes in de autolak. Goede borstels en wasmiddelen leggen hiervoor de basis. Maar vooral de voorwas is van belang, je wilt zo min mogelijk zand tussen de borstels krijgen.

Dat een carwash slecht is voor de lak van de auto is ondertussen wel een achterhaald idee. Geen enkele carwash maakt nog gebruik van stugge borstels en agressieve schoonmaakmiddelen. De wasinstallatie van de Zeister Carwash is voorzien van de nieuwste technologie en gebruikt kwalitatief hoogwaardige wasmiddelen die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn.

Zand is vandaag de dag de grootste boosdoener als het gaat om het veroorzaken van krassen. Was daarom uw auto regelmatig, dat scheelt een hoop krasschade en vraagt ook om een minder intensieve wasbeurt in de carwash. Kies bij een carwash in ieder geval nooit een programma zonder voorwas. Bij de Zeister Carwash zit deze standaard in ieder programma. Een van onze medewerkers reinigt uw auto met een hogedrukspuit. Ook de velgen krijgen een goede voorwasbeurt. Hoe intensiever het programma, hoe vaker de velgen, dorpels en bodem van uw auto gereinigd worden.