Hoe de wasstraat werkt

Stap 1. Kies een wasprogramma

Bij de ingang van de wasstraat meldt u aan onze medewerker welk wasprogramma u heeft gekozen: Basis, Normaal, Meest Gekozen of Het Beste. Is uw auto erg vies, kies dan voor het Meest gekozen of Het Beste programma, dan wordt ook de onderkant gewassen en krijgen de velgen extra aandacht. Ook brengen we een beschermende wax-laag aan.

Heeft u een afspraak voor een VIP-behandeling, meld dit dan bij onze medewerker. U krijgt dan automatisch Het Beste programma.

Stap 2. Voorwassen

Voor u de wasstraat ingaat spuit onze medewerker uw auto af met een hogedrukspuit om het eerste vuil los te weken.

Vanaf het programma Normaal   krijgen de velgen in de voorwas meer aandacht.   Bij het Meest Gekozen en Het Beste wasprogramma wassen we uw auto met veel extra’s.

De velgenreiniging en het droogprogramma zijn bij het Het Beste programma uiteraard ook het beste. Het resultaat is verbluffend. 

Stap 3. De wasstraat inrijden

Onze medewerker geeft met handgebaren aan hoe u uw auto goed voor de carwash neerzet. Zet dan uw versnelling in neutraal, haal uw voet van de rem, maar laat de motor aan. Let op: zet uw automatische ruitenwisser uit!

 

Volg de instructies van de medewerker om veilig door de wasbeurt te gaan.

Stap 4. Door de wasstraat

Uw auto wordt automatisch en veilig door de wasstraat geleid, u hoeft niets te doen. Overal zijn sensoren ingebouwd, u hoeft niet bang te zijn dat een borstel of droger uw auto beschadigt.

Als aan het einde van de wasstraat het licht op groen staat kunt u veilig weg rijden. U komt dan uit op het stofzuigplein.

Stap 5. Stofzuigplein

Na de wasstraat rijdt u vanzelf het all-in stofzuigplein op. U kunt hier gratis gebruik maken van onze sterke en energiezuinige stofzuigers en luchtdrukpistooltjes om uw auto van binnen te reinigen. 
Controleer tenslotte de bandenspanning met de bandenpomp en uw
auto kan weer schoon en veilig de weg op. 

Heeft u een afspraak voor een VIP-behandeling, rijd dan uw auto naar de speciale VIP-plaats op het all-in stofzuigplein.