De Autowasboulevard wordt Zeister Carwash

De Autowasboulevard wordt Zeister Carwash

De Autowasboulevard heeft een nieuwe naam en krijgt de komende tijd ook een nieuw uiterlijk, passend bij het duurzame concept dat wij voorstaan: schoon, veilig en duurzaam.

Begin 2023 openden wij de Gooise Carwash in Huizen/Blaricum. Hier is drie jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de meest duurzame carwash van Nederland. Het waswater wordt hier voor 100% gerecycled en met 352 zonnepanelen wekken wij zelf alle benodigde energie op. Dat willen wij ook graag in Zeist realiseren!

We beginnen met de introductie van onze nieuwe naam: Zeister Carwash. En deze nieuwe website in een geheel nieuwe kleurstelling. De komende tijd gaan we dit ook doorvoeren in het uiterlijk van ons gebouw aan de Dijnselburglaan.

Wij hebben nu al de meest duurzame carwash in Zeist; alle verlichting is bij ons LED, wij werken hoofdzakelijk alleen met biologisch afbreekbare producten en verbruiken zo min mogelijk kostbaar drinkwater.

Onze ambities reiken nog verder:

  • Energieneutraal wassen; Dit najaar willen wij zonnepanelen op het dak van onze carwash gaan leggen. Hiermee kunnen wij naar verwachting, net als in Blaricum, geheel zelfvoorzienend werken.
  • Terugdringen watergebruik; Wij willen ons waswater liefst 100% recyclen, zoals wij dit in Blaricum al doen. We onderzoeken of er ook op de locatie Zeist mogelijkheden zijn voor de aanleg van een waterzuiveringsinstallatie.
  • Een nieuw kassasysteem waarmee wij álle trouwe klanten korting geven op onze wasprogramma’s. Er hoeft voortaan geen tegoed meer gestort te worden op de kaart.